SSRK Högbo 2018-07-15

Till denna utställning var endast Maxine anmäld. Ytterligare en väldigt varm dag. Tur att vi hittade en plats i skuggan under träden. Vi hade en lyckad dag.
  • Maxine vann juniorklassen tikar med CK och blev sedan tredje bästa tik med Cert.  :-D

SKK Leksand 2018-06-09

Cockrarna började först vid 12-tiden men det var väldigt varmt. Lise-Lotte och Lipton var också med.
  • Maxine - Cocker'n Pals Endless Summer vann juniorklassen tikar med CK och blev sedan 4:de bästa tik med R-cert
  • Nypon - Cocker'n Pals Taking To Me blev trea i öppenklass tikar
  • Lipton  - Manjuno's Everlasting Love tyckte att gräsmattan var mest intressant och att det var varmt så han fick nöja sig med VG
SSRK Ulriksdal 2018-05-19

En härlig dag med trevliga vänner på denna vackra utställningsplats. Tack Marie Loré för att du åkte med och visade hundarna.
  • Maxine - Cocker'n Pals Endless Summer 2:a  tikar med CK på hennes första officiella utställning.
  • Douglas - Cocker'n Pals In The Summertime 2:a BH med R-cert, ägare Suzann Ackesten. Grattis!! 
  • Nypon - Cocker'n Pals Talking To Me 3:a ÖKK

      

SSK Västerås 2018-04-29

En trevlig dag på SKKs utställning i Västerås. Tack Marie Loré för att du visade hundarna.
Tyvärr fick Maxine avstå även från denna utställning på grund av karensbestämmelser men nu är hon anmäld till Ulriksdal i mitten av maj. Nypon var med och blev 4:a i öppen klass tikar. Douglas - CnP In The Summertime debuterade på officiell utställning och kom 3:a i juniorklassen, ägare Suzann Ackesten.


  


        

  

Upplandsavd CM utställning 2018-04-14

Jag hade anmält Maxine men efter att hon gjort sig illa och ätit smärtstillande så fick hon inte delta. Men de var snälla så jag fick byta hund till Nypon, Cocker'n Pals Talking To Me. Nypon vann öppna klassen tikar och blev 3 BT med en jättefin kritik. Jag lämnade också tillbaka albumet "Guld valp" eftersom förra årets guldvalp var Lipton, Manjuno's Everlasting Love. Denna utställning är väldig trevlig och rolig att vara med på.

SSRKs utställning i Kumla 2018-01-20

Till denna utställning hade jag anmält Maxine i vpk 2 och Lipton i juniorklass. För Maxines del sista gången i valpklass och för Lipton första gången i junior på officiell utställning. Maxines bror Douglas (CnP In The Summertime) var också anmäld.

Douglas blev 1:a med HP och sedan BIM. Maxine 1 med HP BIR och BIS-3. Speciellt roligt med Maxines resultat då hennes mormor Maya SEU(u)CH Westerner Play Games på samma utställning men på annan plats för 7 år sedan blev BIR o BIS-1. Båda 7 mån på sina resp utställningar.

Lipton fick excellent och blev placerad 5/5.